Tehnologie

SCURT ISTORIC AL EPILARII DEFINITIVE

1963- Goldman si colaboratorii au descris pentru prima oara lezarea foliculilor ce contin pigment cu ajutorul unui laser ruby.

1983- Oshiro si Maruyama observa disparitia parului din nevi dupa tratamentul cu un laser ruby. Dar, la fluentele care afectau foliculii epiderma era serios ranita.

1983-Anderson si Parrish dezvolta teoria fototermolizei selective ce se baza pe utilizarea unei unde laser cu o anumita lungime de unda si o anumita durata a pulsului de lumina pentru a tinti un anume cromofor. Prin aplicarea acestei teorii, tinta poate fi distrusa selectiv, protejand tesuturile inconjuratoare.

1996-Grossman si asociatii, care utilizeaza un laser ruby, raporteaza prima aplicatie a teoriei lui Anderson si Parrish in epilarea definitiva.

1998-Dierick si asociatii publica raportul unui studiu de 2 ani ce demonstreaza obtinerea epilarii definitive cu ajutorul laserului ruby.

TEHNOLOGIE ULTRAMODERNA SI PERFORMANTA

LASER Candela GentleLASE

teh1

Infiintata in 1970, Candela este cea mai mare companie americana producatoare de sisteme LASER si detine numeroase inventii si patente ce au revolutionat acest domeniu. Activeaza astazi in peste 60 de tari.

In Martie 2004, sistemul LASER Candela GentleLASE™ a fost premiat in SUA cu the Frost & Sullivan Product Quality Leadership Award pentru “timpi rapizi de executie, eficienta inalta si o deosebita flexibilitate.” Premiile Frost & Sullivan sunt decernate ca recunoastere a contributiei semnificative la dezvoltarea si inovatia industriei. Popularitatea acestui tip de laser este bazata pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul radacinii firului de par incomparabil cu laserele concurente.

Prezent in mii de clinici la nivel global, laserul GentleLASE de la Candela este considerat standardul de aur in epilarea definitiva datorita caracteristicilor sale universal recunoscute si apreciate.stanta a flash-urilor pe toata durata utilizarii, ceea ce confera o eficienta maxima a tratamentului.

Sistemul patentat DCD™(Dynamic Cooling Device) incorporat reprezinta tehnologia de ultima generatie de protectie ajustabila prin racire a epidermului care maximizeaza siguranta si confortul pacientului. DCD pregateste pielea pentru tratament prin pulverizarea selectiva pe straturile superficiale a unui jet racoritor de criogen la cateva milisecunde inainte si dupa pulsul laser pentru a reduce disconfortul procedurii.

teh3

IPL MultiWell Luminence

teh2

Sistemele produse de MultiWell dispun de certificarea CE Medicala, asa cum cere directiva 93/42 din 14 iunie 1993 emisa de Consiliul Comunitatii Europene in privinta dispozitivelor medicale puse pe piata in Comunitatea Europeana.

Luminence este unul din aparatele IPL cele mai eficiente de pe piata. Datorita unei tehnologii unice de reglare automata a intensitatii in functie de uzura lampii, Luminence furnizeaza o calitate constanta a flash-urilor pe toata durata utilizarii, ceea ce confera o eficienta maxima a tratamentului.